Apă micelară, lapte demachiant sau loțiune tonică?

În primul rând, doresc să vă spun că este foarte important să ținem cont de tipul de ten pe care-l avem (sensibil, uscat, normal, mixt, sau gras) în momentul în care achiziționăm orice produs cosmetic.

   De obicei, apa micelară nu este ideală pentru persoanele care au un ten foarte uscat, deoarece aceasta are un efect deshidratant, însă pe piață vom putea găsi apă micelară pentru fiecare tip de ten. Această apă micelară o veți putea găsi și sub denumirea de soluție sau loțiune demachiantă micelară. Apa micelară nu necesită clătire, nu încarcă tenul, acesta nu rămâne lipicios, nu irită pielea și are un efect revigorant.

  De altfel, doresc să vă spun că eu una ador apa micelară mai presus de toate produsele, fiindcă îndepărtează urmele de machiaj, o pot folosi cu ușurință și pentru zona ochilor fără să am senzația de usturime, lucru care mi se întâmplă atunci când folosesc un lapte demachiant.

   Laptele demachiant hidratează tenul în timp ce îl curăță, însă este nevoie de mai mult produs pentru a îndepărta tot machiajul, iar în cazul în care nu se dorește folosirea unei loțiuni tonice la sfârșitul demachierii, atunci este necesară clătirerea feței. Acest demachiant este ideal pentru persoanele care au tenul uscat.

  Loțiunea tonică se folosește numaidecât după ce a fost folosit laptele demachiant, ci nu înaintea acestuia. Așadar, loțiunea tonică are un rol important pentru refacerea PH-ului pielii și poate fi folosit atât dimineața, cât și seara, mai ales în acele momente în care îți vei simți tenul încărcat. Aceasta elimină impuritățile, celulele moarte, este un supliment al laptelui demachiat și este esențial pentru persoanele care au un ten mixt sau gras.

Sursă poze: http://www.yves-rocher.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s