Machiajul este frumusețe?

Machiajul este de fapt o artă prin care noi femeile ne putem pune în valoare trăsăturile și să ascundem anumite imperfecțiuni, pe când frumusețea reprezintă valoarea unei persoane, care de cele mai multe ori se găsește în interior. Cu toate că, unii bărbați susțin că apreciază mult mai mult o femeie naturală, nemachiată, aceștia tind să fie atrași de către femeile care se îngrijesc, care se machiază, afirmație confirmată în urma unui studiu realizat de către Mulhern și colegii săi, în anul 2003.

Pentru a afla mai multe informații despre acest studiu vă rog să accesați linkul: http://www.psychologies.ro/frumusete-4/machiajul-si-puterea-de-atractie-a-femeii-1309036. 

13dcb03ac28aa4857af5bd3d2cd14caa

Pe de altă parte, este cunoscut faptul că machiajul conferă încredere, astfel încât o femeie machiată are mai multă încredere în ea și în propriile forțe, se simte mai sigură și mai atrăgătoare. Bineînțeles, că pentru a fi posibil acest lucru este nevoie de foarte multă muncă, perseverență, practică și răbdare, dar mai ales trebuie să te cunoști ca și persoană, femeie, să ști ce te avantajează, să-ți cunoști textura pielii, forma feței și desigur să folosești produse specifice tipului tău de ten.

Produsele cosmetice ajută la întinerirea feței, având rolul de înfrumusețare, dând culoare și strălucire feței, prin accentuarea trăsăturilor sau prin acoperirea imperfecțiunilor, cum ar fi anumite pete, pistrui, alunițe, cicatrici, etc. De altfel, importanța unui machiaj stă la baza realizării acestuia, fiindcă este foarte important să fie executat într-un mod corect. Pentu a vedea diferența dintre un machiaj realizat greșit și corect, accesați link-ul:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/dovada-ca-machiajul-iti-poate-schimba-radical-infatisarea-cum-arata-aceasta-femeie-dupa-ce-este-machiata-corect.html.

Sursă poză:

https://www.pinterest.com/explore/makeup-quotes/

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s